reklama

reklama

Nový dotaz do odborné poradny

Potřebujete poradit od odborníka?

Odpověď je zajištěna do 72 hodin, vyjma víkendů a svátků. Lhůta pro zaslání odpovědi se však může v případě složitosti dotazu prodloužit. Uváděná cena je včetně DPH. Další podrobnosti o službě v Podmínkách užívání.

Nový dotaz do volného fóra

Chcete se zeptat ostatních uživatelů diskuzního fóra? Využijte zdarma obsahových rubrik.

Odpověď zajištěna není. Odpovídají nahodile pouze uživatelé diskuzního fóra. V případě potřeby rychlé a odborné rady doporučujeme využít placené poradny.


Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 30 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Láska hory...:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Michelle
« kdy: 10. 02. 2019, 19:27:44 »

Dobrý den,
potřebovala bych poradit ohledně rozšíření živnosti o potravinovou výrobu. Už jsem si vyhledala, že k tomu potřebuji minimálně rekvalifikační kurz v oboru a rok praxe (je tam víc možností, ale pro mě co nejrychlejší je toto).


Ale otázka zní pokud nemám prostory k výrobě potravin (chlebíčky, saláty, obložené mísy, sladké,...) je možné provádět výrobu přímo u zákazníka doma? Tedy abych to lépe vysvětlila - zákazník si mě najme na zorganizování např. narozeninového večírku - tedy co se týká jídla a pohoštění - já přijdu k němu domů a přímo u něj tyto potraviny a pohoštění připravím. Tím pádem nepotřebuji provozovnu/výrobnu.


Ale je to tady v ČR vůbec takhle možné?
Počítám s tím, že by to vše bylo podle předpisů (kromě tedy požární kontroly, hygienické kontroly atd.) Pouze s nahlášením a nějakým dodatkem, že to připravuji přímo u zákazníků???


Děkuji za jakékoliv rady.
Platby GoPay

reklama