reklama

reklama

Nový dotaz do odborné poradny

Potřebujete poradit od odborníka?

Odpověď je zajištěna do 72 hodin, vyjma víkendů a svátků. Lhůta pro zaslání odpovědi se však může v případě složitosti dotazu prodloužit. Uváděná cena je včetně DPH. Další podrobnosti o službě v Podmínkách užívání.

Nový dotaz do volného fóra

Chcete se zeptat ostatních uživatelů diskuzního fóra? Využijte zdarma obsahových rubrik.

Odpověď zajištěna není. Odpovídají nahodile pouze uživatelé diskuzního fóra. V případě potřeby rychlé a odborné rady doporučujeme využít placené poradny.


Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 30 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Raní ... dál doskáče.:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Anna Jelenová
« kdy: 14. 01. 2018, 11:01:40 »

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak správně legislativně postupovat.  Chtěla bych si založit malovýrobu masových vepřových konzerv . Není mi jasné, zda hotový výrobek - masová plechovka, musí být dána k nějaké atestaci, než bude zavedena na trh k prodeji. Taktéž nevím, jaký je rozdíl mezi domácím prodejem  (domácí přebytky, prodej na trzích) a prodejem do restauracím a druhé osobě. Děkuji za odpověď, popř. kontakt na osobu, která se v praxi této problematice věnuje.
Platby GoPay

reklama